July 18, 2011

Hari Sukan

hai u olls . heh
kakak besar sudah mali . hehe . pgaruh gile crite kl gangster tu kan. ak ponn sjk kawan satu kls, stu tusyen yg byk cgt ckp benda yg sama . skrip pon hapal . sofi ,ikmal dan nazrin a.k.a tobek . dia kalo sehari aku ta gadoh dgn dia ta sohh la habaq my . hari2 msty kami gadoh punya . tak dia kacau aku yg kacau . sukaa cari pasal . kdg2 over pulak kami gaduh . tp dia okayy. otak kami pon sporting. kan back kann kan. HAHA. dia kata nak jd cam AARON AZIZ kod. ko ta lyk laa back, BOO.

_____bukann post nak crita psal diaa sja____________

ade byk bendaa yg ganggu pkiran aku.
pasal WANG, KERJA2 PENGAWASS , SPMM , DEPRESSED FROM FAMILY

baru baru in sukaan. dan sy ta dinobat kan sbg olahragawati .nakk tp dah tauk ta dapad. gila . tyme diorg na umumkan sapa olhrgawati kann ,sumaa pakad tgk muka ak yg satu ni. ahh . pdhl aku dh tauk sapa yg jadik. aku taw sbb apa diorg pandang. pelikk lha tu. kankan. yelaa . asal lari jeer ,muka aku. asall plari akhir ja muka aku. aku ta duduk kod . lepas habes lari ,smbg g dftar utk lari lain . penad jgn habaq ahhh.

BALEKK dr hari sukan aku g MRSM.merempitt kot dgn makcikFINAZZ. sbb belajar punya pasal. tamao ptg. walopon lambad aku ttp pegi. baguss kan :) hehe . sapa lg na puji kalo bkn dri sendiri . ade ke sofii ckap aku pakai sluar ADEKK. gilaa betol . seyes aku ckp. slua tu gila bapakk besar. tp selesa bila dpakai. cool what. daripada ta pakai sluar .dan yg ketad gila babi. mana hgpa na ? ok. jawab dlm hati . SOFI, ANDA JGN KETERLALUAN. haha .

pasal PENGAWAS. seriously aku gila mamak sedehh pasal budakbudak pgawas. ada yg baik,garang,ada yg lembut mcm sotong. aku ni yg cam singa .time mrh jea ikod,time aku buat tatau ,depa pon buat tatau. aku dah ckp kat ckgu nak pmimpin yg baru. sbb spatotnya bulan7 ni aku kena stop semua benda dan fokus dgn plajaran jea. habess na buad cmna. korg ingad sng kaa jadi pemimpin . so hargai lha org yg tlh mmimpin anda ke jln yg benarr . okayy <3


aku paling benci tahap babun bila ada org pangkahh aku depan org yg aku ta rapad. cube bygkan. rasa mcm maruah tu dipijakpijak tahu tak. so saapa yg mkn cili dia rasa pedas. aku bkn style pgkh dpn org . karang aku hambus mmg pedihh thap CIPAN. gua cakapp siang sama lu olang . ckp siang pandang2, ckp malam .........ok ,aku lupa peribhasa tu. nty kena tya CIKGU HASANAH. syg dia.


eh aku blm gtau lagik knapa aku ta jadi olharagwati thun ni . aku bukan KEMARUK natang tu.tp aku tada apa yg na dibanggakan. cumaa trasa sengal sikit lha. CHOPP
sebelom aku ckp apa2. aku bukann nak riak tp bgatw. snag je. kalo ta suka ta pyh baca lah der .

ade org tu dia bg taw kat cekgu aku hya dapat 2 emas. takat pch rekod,aku pon dh pcah rekod lama dlm 200m. hgpa na ckp apa. belambakk aku kutip tahun ni. tahun ni 1st time aku ada medal gangsa.(maksud aku, selama ni dlm kamus hidup aku ,emas jea) NGEHNGEHH

okla . aku tahu kalu ckp byk2 msti igt aku ni tapahapeeee. tp korg kne igt , ini blog SAYA PUNYA. hee .


BTW ,LAKSAMANA rumah BIRU sudah jauh mninggalkan rumah yg lain . dan WE ARE THE CHAMPION !
akibat itu, aku kena belanja mamat LATIFI tu minum. (aku gatai2 buat janji manis) igt kan time tarek tali final depa kalah. rupa nya menang. gilaa HEBATT ! love LAKSAMANA and the gang ! TAHUN DEPANN teruskan legasi kegemilangan RUMAH BIRU <3 !
(semangat kejiranan dan kesukanan)

oklah. benda lepas jgn dkenang. then aku ta kan kng2 lg. CHILL :)) !

takecare all . flying kiss ~~~~~~~~