August 5, 2011

Aku Dituduh Perampas

tgk title die pon dh cukop.

okay. im not desperate becoz of i am single but i am available. pahamm tak bhase omputih ni.

dan sy jugak ta rase perlu utk cri pgganti yg sdh brgelar PAKWE org. i know bru je pkwe, bkn laki sahh. tp aku ta kejam nk skitkan ht perempuan. i know u,babe.

sory.apa yg girl pkirkan,mmg SALAH. sudah terang lg bersuluh. kami tak rapad lgsongg. cume kwn. bkn pernah keluar BERDUAAN.

betul betul annoying gile bile dpt tahu kawan TUTUTTT putus couple sbb AZLINBINTIYUSOF.

askiusss me. lainn lha kalo ckp aku ade skandal dgn sofi sbb kami mang rapadd tp KAWANRAPAD oke. not more thann that.ok TETTT--. HAHA

lgpon aku baik kan dgn kau,big GIRL. kau pon tade mslh dgn aku.

and my firasat was that u saje bg alasan mcmtuh sbb nk ptus dgn KAWAN i ni dan mnjalenkan hbgn dgn lakyy lain.

ehh jabb! ASSALAMUALAIKUMM. hee

dlm hal ni aku tak pernah salahkan sesiapa. cume bile kite ikod gerak hati mmg lah akan MATI. mgkin cemburu yg ade dlm hati kau. name die CEMBURU BUTA.





sekian, terimass syg.