August 8, 2011

Kawan Dan Aku

hye.

enjoyy tlh makk masak di dapurr smbil mnulis di belogg burukk ini.

belog ini tlh drosakkan olehh seseorg. aku trime jea lhaa. hee

pg tadi aku jd emcee utk phimpunan rasmi utk sekian kali nye which means last lah.

sbb dh resign utk pgawas sk. msti budak2 seronok habess. sbb aku ni garang nk mampos kat sk. suke mrh2 org.

mintakk maaf syg sekaliann. perangai akak mmg mcm ni. camm siall pon ade. heh

cmne tah na buang pragai tk elok nih. even dgn kwn2 pon suke membebel smpy diorg pggl aku EMAK nombo 2. haaha.tp ta kesahh. janji kite happy.

kelas skrg rase lg tak aman. semakin dekat tarikh kite org bpisah semakin tu rase tak best dh kawan2 dulu.

yes,mmg betul. kami dah tak cm dulu. pleaseee......aku nk yg dulu

teringin mcm dulu lg.

skrg mmg byk pgaduhan belaku even bkn aku saja tp ade mlibat kan org lain. aku dh hilg sorg kwn yg dulu mmg rapad. kite org dh ta kawan lagik. k tana ckp dh. T_T

semua org dh berubah tmasukk diri ini. im trying to be a good girl but u also must try too,babess.

terlalu byk REVOLUSI berlaku.namun hya kami di dlm kelas yg tahu dan Yang Maha Kuasa.

Ya Allah,kau lembutkan lah hati kami. SPM dh rase cm dekat sgguh.

takde sape tahu pghujungnya kiteorg nti mlainkan Dia.




its hard to pretend that i am happy to faces all this freaking thing.
im just cry all the time in my deep heart.i just have my God,family and onlyy FREINDS.i beg to return my happiness.dont steal it from me