August 11, 2011

Lelaki Pengecut

Assalamualaikum,

kite ta mrh die tapi kite BENGANG tahap NERAKE tahu ta.

dh kau ckp taknak kacau aku lg,dh tak pyh lah nak jelesjeles dgn aku. ta paham okey,

ei tolong lha.. nmpk sgt lah kau tu pengecut.

ape susah kalau kau PANAS, tak suke care aku, cube kau ckp dgn aku depandepan walaupon aku dh ta hengen lagi ngadap muke kau.

kau jelezzzz lah kann sbb aku tk tgkap gmbr kau pgg kertas tulis 'BESTFREIND OF AZLYN'

kann kan? ngaku jea lahh!

dah la aku BENCII kat kau, kau tmbh kan hangat aku kt kau bg aku lebihh BENCI SGT2 TAHAP GABANN dgn kau lah,syial!

wehh please lah.tk payah nk messing kan pala hotak aku dgn perangai babun kau yg mmg sgaja cri gaduh.

kau tu LAKI,

gentleman sikit boleh tk??!

kau kan MACHOO,

suke controll depan awekawek,

ape kater, kau berambus jea dr pandangan aku. ARHH! BENCII!!

LAST WARNING :
kalau kau tibe2 cr pasal lg dgn aku, aku dh tahu nk buat apa. harapp muke jea control tapi perangai cam setann!