August 27, 2011

mood RAYA dh sampai

hai u olls gedikk

ok mood dh tk boleh terus sedih dan sedih

hidup ni cume sekali so kite enjoyy ! (sitkom puteri)

ok aku baru lepas menolong mama di dapo. tolong buad kuih raya ,nyahh

mak mcm tak pcaya. mak ada bakat natughal tau buat kuihh. aww !

ok back to normal . .

mama buat rempeyek. tahu tk tu apa? tatahu hgpa jgn masuk kampong aku.hehe

aku buat biskut cornflakess ! my fevret everr! muahmuah! (kis utk AWISH ,not u gedik)

mula nya aku dah merengek rengek mintk buat
biskut cornflakes yg tepung tuh sebab saya sukaaa ,mama. :(

tapi ma tak kasik sbb susah.membazir masa nk uli.

haha. mama tk malas ! tapi esok kiteorg skeluarga akn balik ke ke
kmpg di Teluk Intan dan Chendrong Balai

banyak benda belum prepare.

then decide just buat biskut madu tu je.

senang kacang mak lodehh (bak kata cikgu Suzi)

cairkan mentega dalam kuali,masukkan madu,bijan sikit, masukkan cornflakes.

then siapp lahh ! tk pecaya?


taraaaa



ade yg hangit macam niii

hehe.

its ok. trying is better than nothin.

right right ? ?

haha

ok di kesempatan ini sya Nur Azlin mengisytiharkan esok rayya!

eh tk tak

Selamat Hari Raya.
Maaf Zahir Batin

bukak jea sk sudah trial. ok akui mmg busy like crazy.

i want to do the best and be among the excellent student
pray for me,babes
Amin......

thanks :)

and jgn main mercun ,main meriam laaa!

^^