September 10, 2011

Kegeraman :) sabo jealah

Assalamualaikum (:

heyy guys. sdg hati kebengangan lps bace cerita Linda dalam blog dia
tapi aku duduk sorg2 dkt rumah
sambil
menonton televisyen
ber status GANAS
ber tweet yg bukan2
mghafal nota agama

ma dan abah mninggalkan aku dan adik dgn hanya RM4
sodehh oob :) :(

Adik aku telah dihadiahkan sebuah basikal fixed gear atau lebeh femes
fixie o
mungkin sbb tu abah bg 4ingit jea kot :p haha

eh fixie jea nama nya atau ape ke jadahnye
kerana kemalasan dia membuat kerja
ok abaikan
aku ingatkan fixie tuh femes sekejap je
tgk2 adk aku pon mintk.
ahh. abah aku mmg
syg sgt anak2 dia smpai tk sggup tolak permintaan
as well ank2 dia gumbira
i loveee u so muchh abah !

semnjak hadeh fixie ni
nyebokkk memanjg.
bisnes mguntungkan tkpe la
tpi
sibuk dgn ride sana sini

last2 aku jgk ditinggalka sorg2 dlm rumh ni.
amin amin
btw i syg u but u must take care always and jgn lupekan plajaran

ok,aku nk ulas sikit pasal kjadian dlm fb si Linda

name pon pengawas.
kene lah jalankan tugas
bile hanya jd pengawas dan TAK BUAT KERJA
ok aku saja highlight kan
mesti org ckp

"apa punya pengawas lah! harap pkai baju ungu !"

c?
cannot see a?
my i korek2 biji mata u olls
gedik ! hee
jgn marah makcik pakcik di sana
:)

#think like a matured. jgn tunjukkan ketidakmatangan anda please,i tk tahan tgk :)
~and pukul5 jpg g baraan(istilah jawa) dgn kawan2 nk p baraya. ayuhhhhuu