September 28, 2011

You Must Know This

Hai Asslamualaikum 

:)


i just found it when my mum o9 fb and she saw this article.

so i amik lh gmba ni.

skarang ramai kan fesyen mcmni.

sebab?

sebab nampak lawa dan kemas
sebab nk pendekkan bahagian tudung depan nih yg spatutnya kita tutup

aish i pun tk tutup semua tp i buat yg termampu.
org kata 
kalau kita selalu ingtkan org, kita juga akn selalu diperingatkan
lgpun aku ni manusia biasa jgk brusaha mjd yg terbaik. (Y)

em even kt sk aku pun ramai lagik yg buat camni
tambah dulu wtu time hott fesyen cenggini
tapi kt sek kalau pkai pin kat blkg leher tdung atau lipat kan ke dalam bg nampak pendek
kiteorg pengawas akn rampas pin termasuklah pin lawalawa,bunge bunge.

hahaa.
rugik!

sapa pnh kene?
padan mukee-
:p

anyway sudah trg lagi bersuluh

better tkpyh lah pkai camni.
bile dipikirkan balik.mmg betul article tu
nampakkan bentuk leher.
tiru cam Biarawati Kristian -mereka dlm usaha mnjajah kite
 -bg aku cm tercekik je leher tu -kesian
and lg 1 dia pendekkan tudung tu. nti bila kita toleh unfortunately possible utk nmpk leher jinjang awk tu ade.

kite tak sedar.

tp kite kan kene usaha utk elakkan jd cmtuh.

cdgn-
ape kate pkai shawl aje. atau pashmina
senang. belit2 aje sudohh.
takdelah seksi. dan jgnlah pkai shawl kain yg nipis dan jarang cm kelambu
alah ade tu ade lh fesyen belit yg nampakkan leher tp tkpyh lah ikot.
ala tekan Youtube cari tutorial2 yg korg suka dan menepati selera!
tepukk dada 'thang thang!' tya selera
then mgkin eh tak . Memang korg lg + + lawa nye!

aku suke tau tgk bebudak haha.cm aku ni dewasa je.
suke tgk depe nih pkai shawl belit sana sini tp hasilnya
AWESOMEEEEE!

#renung2 kan selamat beramal~
-semua org mencuba mjadi Perfect tpi semua org takkan Perfect