November 1, 2011

Apo Kono Ejang ?

Hey Assalamualaikum.
Harini aku penat, baru having a mock interview di SMKDB.
Aku, Shamin ,Sopi dan Haja.
its awesome....
tapi penat ngantuk,
pergi lagu sama,balik lagu sama dkt radio dlm kereta bonda.

balik rumah aku ada bkk blog Cik Epal dan Hentak Belipat.
Diorang ckp pasal isu tudung.
Mana tok nya,ada ka org buat gmba Yuna dgn Paderi Wanita.
Kata mereka ,sama lah apa lah. Menyerupai sesuatu kaum lah.
Mmglha tu haram kalau nk samakan,tapi sgt berbeza dgn apa yg mereka buat.
Mmg lah kami org perempuan marah nk kutuk2 bagai

oklah taknak ckp byk.....korang tgk video nee.
Paham kan apa ustaz ni ckp, the mean point ,




ade yg lawok .ngeh ngeh
ok gtg <3 u olls

#ada banyak gambo dgn video aku dan kawankawan kt sk td tu. Nanti upload. USB hilanggg! :(