November 25, 2011

Mimpi Aku Bagi Petanda.

Assalamualaikum :)

straight to tha point
hari Khamis. Malam Jumaat
aku mimpi satu kejadian yg melibatkan aku dan Farit
and i,ve never had dis dreamin before this
dan ntah napa aku mimpi dia -1st time jumpa da real one muka dia dlm mimpi
takk tipuu !
selalu nye aku mimpi kan laki dan laki tu bukan dia
laki yg aku slalu admire
admire je ,tk jatuh cintonn pon. eh same jea lah tu
but im not cheating anyone.
kayh?
back to the story

aku mimpi aku pergi pasar dgn 2 org member aku yg lain
Teah dan Pikah.
then tgh jalan2 sampai kt simpang tu tetiba Farit pggil
and aku cm 'aihh awat mamat ni.muka nk marah aku bagai'
kami started gaduh
and guess what ,gaduh besar. aku mengamuk gila2 dkt dia.
aku smashhh dan plg worst aku pergi tumbuk badan dia
dia laki ,apa lah sakit sgt skdr aku kepeng ni tumbok
dia ngelak akhirnya aku yg jatuh terjelepok kt jalan tar tu
aku bengang aku pi bg penampor kt dia
skali dia elakk daa dan aku jatuh lg. habis luka2 badan aku
aku lari
aku lari laju laju. dan paling aku sedih,dia tak kejar aku
dia tgh sedih dan aku rase time tu dia pgang kepala dia and mcm myalahkan diri dia sendiri
aku lari kuat2.aceh aku kan plari terpantas abad ni
aku pergi nyorok kt umah Yana
sbb rumah dia plg dekat dgn pasar. tpi aku pelik aku tk pakai selipar time lari
tk sakit kaa?
ahaha, 
aku tidur kt rumah dia and Farit tersangatlah risauu memalam ni kan
dia cari aku merata.
dan Yana pi telepon dia ckp aku selamat dgn dia
so dia nk jumpa gk ngn aku mlm tu. tpi Yana kata jgn dulu. Aku tgh sedih gila bapak
:(
esok pagi tetibe dia tepacak kt depan rumah Yana
and aku lgsung tknk ckp,jumpa or even pndg muka dia
and
TAMAT !

APA yg aku ckpkan petanda is pasal gaduh tu
dan aku terus terang dgn korg semua yg baca. Aku tk pernah gaduh besar dgn dia slama kami poyoo bersama ni
dan aku tahu ramai nk tahu asal lah aku ni bleh kekal 2 3 tahun
dan tips dia -time gaduh,hgpa watlek watpeace. masing2 mintak maaf. tutup kes.

nak dijadikan betul
PANGGGGGG! 
OK bukan aku kene lempang. tapi betul aku gaduh dgn dia
and gile teruk babeng gaduh dan kmi tk pnh gduh mcmtu
T.T
aku tak perasan betul pasal mimpi dia. dan tk crita lgsg kt sesapa psl mimpi ni
then mlm gaduh tadi aku cm bru prasan mimpi tu ada kaitan
'ehh betul lah mimpi mlm smalam'
aku cm,what if kalau mimpi 2 2 wat haluan masing2?
and aku tsangatlah 'Mampuu ke idokk?'
haha. k aku malaih sedih. bak kata bebudak waklek wakpeace aku nk peeeeee
lolsss


muka kat kem Chemist