November 8, 2011

Tiba Masanya

Assalamualaikum
so jyeah..

SPM dh dkt. eh tak 
memei dekat 
4 days left,ok babehh

apa tujuan aku nulis bagai?
no answer
study study jugak tpi tk perlu 24/7 sgt
karang time exam sakit, fening fening lelet sapa susah
haish
dengo mama aku,kalau aku ckp cmni gerenti dia marah
i say
sory ma

actually
sebenarnya
ok :(
bila spm dh dekt makin banyak dugaan datang
cikgu cikgu makin busy with their work
and sgt jarang brada di cc kiteorg
but i dont blame them

im just sharing with all this stuck things as happen as like shit
itu yg kecil

and yg terbaru

tadi pagi bangun terlewat. 6.30am baru tjaga
and mama bgtahu kt aku
'rumah kita nyaris dirompak'
and muka aku berubah sama sekali
aku sgt trauma benda2 cenggini
ta ckp tipu
mandi,makan,g sk,rsa cam terancam gila
apakah aku boleh hidup? kalo korg ?

ok fine

and apa yg mak aku cerita
- waktu tu...semua tidur. about 2.00am 
jiran which is Abg Gee dan Kak Dayah
tatahulah diorg nampak cmne pastu diorg intai perompak malaun tu
mula2 sorg je p tgk line clear atau tak then dia dh siap bg signal kt membe2 dia
and aku ta sure brapa org
apa yg plg aku ngeri nk dgr bila jiran aku ckp diorg ada bawak parang dan kayu
:(
:(

seriously aku jd cm terganggu gila

jiran aku call ma aku then abah cpt2 pasang lampu depan
malaun2 tu kalut lah lari

kt sk kepala aku asik pusing ckp 'what happen if anyone does not see anythin that night?'
Astaghfirullahalazim
-then conclusion nya, kita kena sntiasa on lampu hadapan rumah. sng polis nk buat rondaan.
ape ape pun aku bersyukur kpd Allah dah jauhi keluarga aku dari kejahatan dan diberi keselamatan
aku sangat berharap SPM ni akan lancar dan menenangkan jiwa raga aku
:P

tadi kat sk ada Majlis Restu Ilmu
semuanya menangis dan rasa terharu sgt2
anyway kt kawan2 ,aku mntak maaf terkasar bahasa
aku sayang korang semua
muah muah !
syg cikgu cikgu jugak !
*hugssss!

yg terbaca atau mmg suka baca aku merapu ni
Doakan aku berjaya dan menghabiskan SPM ni dgn jaya nya.
Amin.....

thanks :)
ssungguhnya barangsiapa yg mendoakan sahabatnya,dia juga peroleh manfaatnya. :)