December 25, 2011

Ini Semua Tentang Facebook

Dah lama gila tk online. Pastu tk nyebok kt status org
so mlm ni online then terjumpa gmba yg kakak aku post


ni gmba ni. Mmg lumrah Fb kan
SayE tA TuTeewww SgT
Haha. sumpah aku tk reti taip mcmtu. titew tk reti lh taip cm awak
tite ta rempitzzzz
haha kalau dlm twitter si Apit. Jadi worldwide dia ni. gila ahh hebak. Rempit ngkau
itu pasal 'Disleksia' punya virus mlampau. 

Kalau  virus 'takde kerja' mmg bersepah kt friends aku
dalam 5 minit tudia tk bleh kira dia udate status. Bak kata org semua fasal lah nk update status.
Org punya Newsfeed semua kau konker doh. Org lain punya status tggelam. haha
Hello guysss. Org dlm fb bukan diari kau,lol
Lainlah kalau nk update status pasal kgembiraan kita. Pasal kejayaan kita
Kita share moment tu dgn semua org. Tak salah?
Ayat2 yg berguna. Yang mmg hakikat manusia. Its more good better than ayat maki hamun org
kau hingat kau sorg bagus?
kau retis kahh? nk minum blahak klua dgn pakwe  pgi tndas ,beli baju slua suma bgtau. cm dh tkde privacy ouh
aku rase kalau ade pmbunuh upahan nk bunuh kau,alah sng kacang matlodeh jea dia tembak kau taraakakang
em aku tktaulah kan korg okay ke tk dgn itu. Ini smua pandpat aku yah
Dan aku juga tk suka org baru putus cinta/frust/ sedih mak tk belikan kereta suzuki swift/ gagal lesen moto
lepaihtu nak lepas2 tension kt fb dgn tulis ayat cm haikleyyyyy kau

'Berlagak ' em itu dh rupe simptom
ade kamera Cenen dan Cap Nikenn
hushh. tulis kt gmbar tu siap edit ade cap 'Niken F3100'
tittle album pon 'Cenen DSLR ' /' Photoshoot 3' brahh. cam hape kau doh. Kalau mmg photoshoot tkpe jgk
ni gmbar style budak tadika yg tgkp,tkpelah. Kau privatekan jealah gmba tu.
alah wey ko tk bgtau org pon ,org bleh kenalpasti kau guna Nikon ke Canon ka
Gambar tu dh mnunjukkan kau pkai kamera besaq kdabaq cggih kau doh
Baru beli kamera semalam ,harini dh ckp sapa nk sy tgkpkan gmbar blh lah im sya ye
#eh terasa ke?
baguslah.

Guys. Tolonglah.
Eden ni tk cemburu apatah lg jeless
One more thing 'Sapa topap kt saya,saya jdkan awak Bf sy sehari!'
Tudia
lagi lagi...
'Sapa nak kapel dgn aku? Boringlah jd single'
Doh. Tepuk dahi aku geli ketiak aku. Bleh tlg garukan?
Pangg!!!
One word bila aku baca kau pya status cemtu 'Eiuwwwwww!'
Nasiblah rakan2 aku terrapat tkde yg bikit status cemtu.
Tahu lah hak korg.
Gua pya fb,lantak gua ahh. Kau sibok pehal
Wthell.
Takpayah publish diri. Org meluat.