December 12, 2011

Kerja Hari Ini

haha. Tajuk kemain kerja. Padahalll
aku tk kerja mana2 lg. aku tggu Kekanda ku dtg sini jumpa sama aku dn kerja bersama
acehh. ni bkn keputusan aku but im just okay with that asalkan tiada apa yg mghalang
babe,kami kkerja. bukan nya dating
ptg hujan.so after hujan aku keluar dgn Eyka
aku dh lama tk jumpa dia and klua sesama.
otw nk pegi tu kreta api lalu and kebetulan jumpa Naim ! yah,dia anak tokey buah
wuhuuu ! dia g interview kat Kfc Tesco. oh,patotlah kau macho! pewit pewitt !
hee. pastu kami dua g jenjalan TS dan tgk2 baju,kasut !!!!!
omgeeee ! Kasut tu tersgt lah lawa. Paling aku terkejot. Asal harga dia murah wey! rm39.90 ! wey! gila lh ni kan!
semua kau nk beli ! kan . 
then g Tesco aku tlg pilihkan brg.....opss. no man talk here
then gi Lake. jenjalan...smpai ktengah pastu duduk kt pangkin. eh pangkin ek nama pondok tu
nth la.kan. sesembang. gosip gosip...
then tetibaa ada org lapar. Apa lg,blah lah.pi makan kt tgc lg.
tk habis2 tgc kau mak
aduh,aku tktau nk makan mana dh doo.
jumpa org baru kerja. Tinie Lee ! she's damn cutee. and under training. so dia kenalah kcover cikit kan time jumpa member kt tmpt kerja
dia ckp ,ramai dh dtg wey. malu gilahh. haha.
lol kau Tini,kau heboh 1fb mana tk nya. dh kau tu Hot.femesss ! haha lolss
And sampai rumah pukul7. then siap2 pergi kenduri kt Taman Semarak
Rumah Mak We. Mamat sunat. eh sebelum terlupa. Pakwe aku!!! Aiman! dia baru sunat hari ini
awww,aiman! adik eyka. aku suka geng ngn dia. Habis sempoi lh kan!
Makan2 then balik
Aku rasa kan blog aku ni dh mcm diari hari2 aku but unprivate diary lh kan. kongsi dgn semua yg baca
no limit. terserlah lah prangai buruk aku one by one. Burukkah? haha ! ok burukk!



Dekat bawah ni sedikit gmbar tadi. Camwhoring dgn Abah sebelum ke kenduri !
I am wearing jubah yoo !!! :D

1 2 3 smila Babah !

Ilove you Babah !!!


Abah: Tepilah sikit. Gambar abah tk masuk nii

Abah: Tepilah. Mukaa abah tk nampak lah

Aku: opopcoottt Abahh ! ,Abah : Kan Abah kata TEPI !!!!