December 2, 2011

Poyo Bersama #2

Assalmualaikum 
aku tahu ramai yg tahu bahawa aku tahu korg mgate aku
haha
ok. paper ada 1 lg. akaun. hari isnin ni. tapi aku punya setail gilah cm org dh freedom habis paknyee 
apa2 pon ni nak habaq my. semalam pkul 7.20pm. aku pi tgk wayang. Movie Ombak Rindu.
Aku baca blog cik epal. dia kata tk best tapi mak dia kata best.
then aku cm ? what? tk best !!!?
jawapan aku BEST. B.E.ST.
BEST BEST
BEST
Haha. aku tgk dgn kakanda Farit ku lah. tiada dia mlainkan dia dia.
ok aku mereng


cerita dia mmg lah tk sama byk dgn novel. movie boleh buat brapa jam je.
novel? hg nak baca selama bertahun2 secara btangguh
pon boleh
novel 356 mukasurat
acaner nk sama novel jd cm movie?
novel ni terperinci but movie dia adaptasi
aku feeling gila kay kt wyg
aish bkn feeling sbb tgk ngn dia. sebab aku mmg minat tgk cerita dia
tambah novel dia. aku dh lama baca. baca tu pon boleh imagine and otomatik our tears mgalir bak air terjun yg sejuk.....grr
novel Ombak Rindu karya Fauziah Aashari

mgalir ngalir air mata aku. mmg cover gila la kan. Cik Abg sebelah dh tergelak2 tgk aku mnangis, 
laki bkn paham ponggg ! hehe
byklah scene dh buat aku titiskan air mata. chopp! bkn titis tp berbaldi
time tu pulak mmg takda tisu
dlm kegelapan aku meraba raba
poket seluar blkg aku
jeng jeng ,ada sapu tgn.
baru lah syok ngis. tkdalah berhingus...
huhu
btw aku bg 5bintang

and ada 1 part buat Aaron as Hariz .dia mrah gila kat Izzah then dia salah fakta
jeng jeng ! hgpa tgk sendiri. harus !

lepastu kiteorg gi mkn2 memanja ,bermadu asmara dkt tgc dgn jiran aku sekali join.
sbb kedai lain semua cm tk best. gila lah kyg mlm tu kan
smpai aku tk mkan habis
dan siap tapau special mousse mlm tu. sbb nk bg Eqah as a gift

ehem ehem! batuk jap
saya saya dapat byk gilaaa present mlm tu. nk sy senaraikan?
awak jgn cemburu tauuuukkk :P
*gelak jahat :D

sy dpt 2 helai baju elmooo fevret sy
1 jeansssss
1 belt.....
4 pairs of gegerls' accesories
and 1 pashmina
from him lah babeh

sy tk pernah meminta 1 sen juga dari dia. kay syg semua?
itu semua rezeki.
org bg ,kita jgn tolak.
tapi jgn pula kita tahu menerima tp tidak tahu mghargai
ingt itu ?

eh 1more things
saya dh ada brg nak jual
sy akan jual aksesori perempuan. mcm pin comel2 tukan
rantai ,akan sy dapatkan supplierss asap. doakn yg terbaik utk sy
anyway mak abah sy pon tktahu pasal benda ni. saya uruskan semua. hebaakk ak?