December 28, 2011

Poyo Bersama #5

Hai. Me writing again smbil tgh layan crita Dhia yg thp gaban sedih doh. Adik aku sedih dohh. 
Kantoi ah cemni. 
Aku baru balik dri tgk movie 'Suatu Malam Kubur Berasap'
apa kejadahnya ade asap2. Oklah crite dia cuma aku tk paham jalan crita dia.
Org laki yela gelak berdekah dekah. Aku waklek wakpeace je. Me? Not so cool.
 eh lupa nk bgtau. Aku klua dgn Kanda lah.
Aku rasa ni Suri baca msti sengih ni. Time dia jumpa aku dkt sepakat haritu siap tya pasal Kanda lg.
Malu lah. Ngeh ngeh.
Kami g tgk wayang ja. Pehtu lepak lake. Bermadu asmara jap. Lol
Mana ada. Kami saja jumpa kawan lama Kanda kt Lake. Aku rasa korg pon kenal kot
Monkey ! Hoho
Tak tak. Gurau ea syg. Peace yo.
Aku tk dapat pon loafer lagi. Kanda, sebenarnya Bb majuk malam tu sbb Kanda tk jadi belikan kasut tuh
B malu nak ngakuuu. Teehee.
Haiceh. Yela aku tahu aku mrajuk tkde relevan
Tapi Kanda dh janji lah! Nak jugak !
Kejam tak aku? Lololss.
Hah ! Tadi aku jumpa Kak Hayatira dgn Kak Eyma ! Kak Eyma comeyy !
Kak Tira tu kakak angkat aku. Kak Eyma baik comel. Haish puji mlambong.
Lepaihtu, Tobek msj. 'Woi hg ktnaa?'
Aku pon jumpa lah dia. Kanda pon ada skali lah. Takkan nk tggl. Kan syg kan
Haha. Sorylah entry ni no picture at all. Sbb takut korg muntah tgk. Booowekk !
Aku dh mnth awal2 dh.
Back to the story. Rupanyaaa Tobek jumpa awek dia !!
Haha. Sapa yg mnt tobek,kau melepas kau ya.  Huaahuar. *gelak evil
sbb Tobek ni bersusun rpat gk org minat. Tapi dia tk playboy. cuma lepas putus dia cubalah kapel dgn org lain
Eh asal tibe2 je ni aku ni?
Adalah alsn aku ckp camni.
Kanda kau handsome lah harini ! Kuakuar. Kau jgn kembong perot bila baca ni ek ! Kau dahla gemok dh!
:p
Dia tk beri aku apa2 tapi dia beri kt aku kebahagian!Haha btul ke idok?
Time gaduh .kau bodoh aku,aku bodoh kau.
Realiti doh. Bukan aku je semua ada.
Tapi biarlah. Time kita happy ni baik kita happy puas2. Nanti sedih ka frust mnonggeng ka sng skit terjun bgnn.
Ada kene mgene ke? Kay chill :)
Korg pernah tak masuk wyg duduk kt wyg pehtu ade minah kt blakang tendg2 kerusi kau
Ade tak? 
Aku kene doh tadi.
Banyak kali lah aku kena
Smpai satu thp ,aku tgk blkg. siap bgn lg. Percaya tak?
K Kanda jgn ckp B tipu k. Dok diam2 bace tu.
Betul lah. Aku pandang depa 1st time.
Skali dia buat lg daa. Aku trus diri sikit usha blkg.
Dalam hati aku 'Monyet mana kacau kbahgian aku dgn Kanda ni?'
Panas betul. Lepastu Kanda tngkan aku dgn berkata 'Em syg,org gelak gelak lah sbb tu kerusi goyg'
Aku : 'Aish Kuat betul gegaran Khatulistiwa depa. Tipu ahh'
Aku pon senyap. Tak lama lepatu terus tkdk gegaran. Haish..
Korg rase mana betul?
Aku ke Kanda aku ?

#Kanda Mohd Farit org pertama baca post ni ! Cepad gila dia baca,baru nk gtau. I Love you Babe !