December 29, 2011

Poyo Bersama #6

Hai. Tgk tajuk atas dulu. Kalau tk suka boleh blah. Brrramm
Semalam ,29.12.2011 aku keluar lg dgn Kanda selepas ape yg tjadi malam smlm nya. 
Tapi lebih kpd quality time. Kanda duduk jauh. Bukan sng nk jumpa. *Lap air mata.
Yelah. Kt tpg ni tesco ts je. Boring sgguh. Nak klua jejauh pon,tggu plepasan Lesen P utk kreta. Huaa hua! 
Mak Abah sila sediakan kereta sbijik. Lori pon tk apa. Aslkan boleh hidop enjinya. Ehem.
Ya. Nilah dating terakhir bg tahun 2011. Untuk thun 2011 je ! Please pay attention k.
Thank you.
Yelah. Tahun depan 2012. Nth result SPM mcmne. Aku berharap sgt keputusan aku standing apa yg aku usahakan. Amin
Ntah aku dcampakkan kemana lepasni.
Kanda juga begitu. Kami tktahu lg apa yg akan terjadi nanti.

Kan td aku ckp quality time kan. Sbnrnya kami duduk. Sembang2. Gaduh2. Gusti2 dan paling penting 
kami memekak nynyi ! Yg hujan skjp semalam klau korg prasan,mgkn dsebabkan kiteorg kot. Sbb bila hjn rintik kami stop nynyi. Hujan pon stop.
Kehkeh. Suara Kanda ah sumbang cm monyet ! Hekhek. Gurau. :P
Balik rumah selera aku tudiaa. Perabihkan nasi lemak pastu non stop makan Mihun sup pulak. Dahla banyak.
Minum air 100plus sebotol.
Gulp. Kyg. Tggu ats sofa smpai tertidur. Letak hpon didada. Tggu byi getaran hpn sony hd from Kanda.
Hehem. 
Pkul 5.30 bergerak ke padang Tekah. Kami mnikmati angin sepoi sepak bahasa. Haha.
Rase cm tknk balik je. Sbb serius angin tu mndamaikan. Redup je.
Tapi ape boleh buat. Berat hati nk lepaskan Kanda pulang. Tapi hati ini harus kuat.
Pukul 6 Kanda pon bergerak balik.
Dan berlaku lah suatu incident yg aku rasa cm hati aku ni ditikam pisau rembo bapak aku.

Dan malam tu jugak. Aku tkda mood lgsg tapi aku ngntuk aku tidur.
Dan sekali lagi Kanda melakukan sesuatu yg aku rasa.
He s de best man for me. Terima kasih syg.
Aku tk expect yg tggi tp aku berharap hubungan aku dan dia kekal smpai akhir hayat.
Korg tgk lah kt sebelah tu. Brape thun ye? Murid2,kuat skit suare. hi
Cemburu tak?:P  tite dh 4thun lebih. Tite syg awak,Farit. Ngehngeh.



Bukit Merah.



*Untuk adik aku.tkpyh show off kasot sk kau.:P Mggu dpn aku show off loafer aku. Ape mcm?