January 5, 2012

Its all about Love.

Hai Assalamualaikum. Yah. tgh buat apa korg?
Aku baru balik keluar dgn kawan2. Pergi karoake. Pergi em tk jadi tgk wayang. pergi lake tgk org dating. Sobss sobs. Rindu... :(
Kalau dah syg semua boleh.
Sanggup renangi lautan. Redah ombak rindu yg melambung. Sanggup turun padang biar basah kaki seluar baju asal cinta itu ada.
Cinta tu memang buta kalau dah mabuk cinta.
Macam Tobek dgn Tasha khoriz. Tobek dh ade jerawat kt hidung. Kejap lagi tumbuh taman bunga. Pehtu timbul cincin suasa. Hahaha
Ini dia rakan ku Alia Hanini. Mula2 agak terkejut dgn gambar yg diupload. Tapi bila tanya baru tahu cerita nya. Jodoh di tangan Tuhan kan.
Sempena befday special bf dia, nama nya Syamil. Saya tak kenal. hi. Alia sanggup bersengkang mata untuk buat ini semua ! Nampak je simple tapi mmg rumit. So sweet of her! 
Tak salahkan perempuan yg buad. Itu tandanya Sayang. Cheywahh! Bermakna sekali. Rase nya syamil boleh amik kertas2 tu pehtu liminate ke frame ke buat kenangan. Bukan senang tau nk ade awek romantik cemni. 
Jeleslah ni. Tite ta romantik pun...

Dear Syamil, Assalamualaikum..


Sorry. I cant afford those expensive cards to give you :(
#so i made own :s

well. where shall I start?
How about...

Cute, isnt it?
Well,here comes the hardest part..

Happy Birthday!

lama doo nak buat graffiti tadi :I sorry kalau buruk :C

CONGRATULATIONS sayang! You re 18 now :D
Stay healthy for me pleasee? Ill never stop loving you.
Wahai..







Sweet kan. Manis cam sugar!!
Ini macam idea Kak Dena kan. But its okay, Amik idea sikit je then tambah2 jadi gempak camni.
Cool aite?

Ini dia empunya badan!! Alia Hanini!
anak cikgu bi. Hehe. perluke?
semoga kau stay strong dgn sgala bagai obstacles in love.
sayang kau. Muah kiri kanan!

#Gmbar dicuri dari blog http://aliahanini.blogspot.com/ hehe