January 12, 2012

Kenapa aku selalu touching.

Okay bukan bagus nak touching2 bagai ni. tau taching ni apa?
maksud dia kita terasa.
mcm sensitif sgt. alah salah satu pms sindrom. kan? mgaku jealah.
semua org ada. ahahak engkau. aku bukan sebab pms. aku sbb bebai.
yeahh kadang2 je. tapi semua ada sebab.
kadang kita benci tau tak situasi ni/perasaan ni. macam anjing betina  org gila.
kita cuba elak. elak dan elak sampai hati jantung kita berlubang pon takapa asal hilang hantu tu.

semenjak dua menjak ni langsung mood aku terbang jauh dalam mesin pengisar sampai lumat mcm inai habis semua kotor.
bila dipikir balik dgn waras terus nak maki hentak kat diri sendiri asal nth kau emo macam.

inilah cinta. asal dh mabuk macam2 kau buat sampai jatuh tergolek lebam lebam kat badan pon kau masih mampu bangun lepastu gelak sebab kau terjatuh. buat malu je.
jatuh sebab berangan. tolonglah bangun.
doh kau tkpaham cinta kau senanglah ckp kan.
aah aku tk kenal kenapa ? kau kenal sgt ke?
gila. cinta tu buta. kau tak nampak apa dah melainkan si dia. damn.

selalu aku kene tinggal tapi seperti alia cakap. menunggu tu salah satu kita tunjukkan cinta kita.
betul. setuju.
sebab hari hari aku ckp i love you. dh tak special lagi.
duit tkda nak bg apa2 jadi buatlah pengorbanan.
kau tk paham dodol. nanti kau ada bini/laki kau tahu lah.
maksud aku pengorbanan bukan sampai habis rabak maruah kau.
tambah perempuan. entahlah dek kerana setan yg rejam. boleh aku tikam kau? bolehla jgn kacau aku.

benda skrg ni. aku kena kuat hati. kanda sibuk

'syg ,jumaat sabtu ahad isnin saya sibuk. Saya mintak maaf ea'
'ok takpe. sy tahu dah. :)'

pretend to smile but hati je tahu kalah ke idok. lu apadehal?
lol sorry. :P