January 8, 2012

Kurau Seeeeton

Heyoo ! 
of course my picture first ! 
okay malam ahad tapi hari sabtu abah ajak pegi kurau stone. sebelum ni dengar je cerita ni tapi tak pernah pergi.
masuk ceruk jugak kan. dh sampai tu tengok tempat dia okay la. yang best dia bunyi air. senyap je.. tenang lah kate kan.

belah kanan tu emak aku. haha. pecaya dak ?
takdelah gurau2. mak aku yang belah kiri la!
yg kanan tu Kak Ekin. kakak angkat aku. ehem dh ade pakwe ok.

ma abah. 

ni pentas utama. ada deejay. dj tu dtg dari kampung jana sambungan. patutlah time aku tgk screen kt tv tu
ade line berjalan tulis kmpg jana sambungan. dj dia best. suara sedap woooo nynyi.

cer tgk bebetul..... 

hahahahaha. funniest moment. aku melalak atas pentas.
takpernah dibuat aku menyanyi. suara dahla macam siti nurhaliza. 
:P
sebenarnya mcm ni. ma cabar aku !!!!
dia ckp dia bagi rm10 kat aku kalau berani nyanyi kat depan.
wooooo lu cakap siang2 ,gua pantang dicabar laah.
silap besar lah ma. nasib tak mintak rm50. kalau tak free2 ja duit ma melayang kat aku dalam 1 malam
huauhuuaaa *gelak jahat
aku nyanyi duet dgn dj comel tu. lagu kalau berpacaran.
ok aku sedih part perempuan sikit sgt. menciii!

waktu dj tu tya 'alin linggg...macamna tempat ni?'
aku dgn yakin menjawab 'ok ok ajaaaaa'

pastu aku turun pentas. abah ckp kenapa tk jawab tempat ni best.... sambil tunjuk tanda like.
bukan nak bg hadiah. taknak kawan.
waktu tu makanan aku dh sampai.
aku pun dgn lahap makan. 
tapi hanya terhenti dikala suapan kelima. aku order nasi goreng ayam. tak ingatlah berapa harga.
dahla dia lupa hantar sup sekali. pastu ayam seciput je dia letak. nasi goreng dia masak tak sedap.
kakak aku pulak order ketiau goreng. hm tak sedap jugak. kering gila. pastu takde ayam sgt. udg ke.
tak best langsung makanan diaaaaaaaa!
hahaha. jahat gila aku.

bukan apa. dulu kakak aku dan mak ade penah dtg. dia ckp makanan dulu best.
sekarang? cam apa je. 

tempat okay best sangat tapi makanan je spoil. em lg satu harga makanan dia standard tgc je.
baik makan kat tgc. lg best.......nyummy tringin makan mee sizzling plak kt situ.