January 29, 2012

Sempurna bagi aku

Muka takdalah lawa mana
Hidung tak mancung
Pipi tersorong sorong
Gigi belapis mcm kuih lapis sarawak yg enak tu
Telinga? Aurat doh. Kau mana boleh tgk
Ha tu sapa tu? Aku la tu.
Dah tkpyh berayat sangatkan azlin. K syadap.

Betul ckp org ikut hati boleh mati tanam dalam kubur. Kalau bakau?tu bukan Islam
Hati nak itu ini tapi sendiri tak ingat guna duit siaapa.

Ikut hati mati doh. Bapa kali aku ckp.
Seronok mmglah habiskan duit org. Kau? Waklek wakpeace duduk kt mekdi usha org lalu lalang tgk dress up bagai dgn kaki silang. Oh plissh. Tgn ke dada mata ke atas. Kau pehal?
Barang nak loaded bagai tpi pakai duit org. oh well itu bukan aku. Kadang tu aku.

Dulu ini bukan aku. Maksud aku dulu lain skrg lain.
Dimanja dibelai dibeli apa sahaja. Oh siapa tidak mahu! Siapaaa?
Beli lah apa sahaja. Ambil raga letak brang apa kau mahu.
Cik abang tggu kat kaunter nak bayar. Adik ni molek ah.
Kau anak siapa?

Mintak apa semua dapat. Aah skrg baru sedar? Damn much kau!
Semua benda aku dapat. Makpak bg duit? Ohh. Tidak. Kalau bg? Itu mimpi.
Nah amik lah RM 50! Pi beli selipar sepasang.

Tapi mana kau tahu dia dpt duit drmmana? Pernh kau selidik.
Aku tak selidik tapi aku ikut dia amik gaji
Kerja pagi petang sampai malam aku dapat habuan
Yah good! Can i kick my ass rite now? Oh kenot. U nak? K pangg!

Sekarang dah sedar? Amacam? I feel good....tak?
Sminggu sekali
sekarang? sebulan sekali
nanti? Dua bulan sekali
akan dtg? 3bulan sekali
Apanda ni azlin? Period paaaa.
LOL. ni bkan. Ni date kita dating.

Kau takpaham lgsungkan.
Aku nangis sbb aku sesal gila lagu kisah hati tak menang ajl
janji aku TeamYuna. Pissed off.brahhh
Yuna cool..Aku tak cool Tak geng. kbye

Mulai malam ni. Aku kena paham
Paham biar paham betol bukan simpah hati makan dalam.
Nangis sorang sorg sapa dgr? Allah :)

Never in a million years did I think I'd find someone so utterly and completely perfect, someone who would make me happier than I ever dreamed I could be, someone that would touch my life so profoundly and just give me a whole new reason to breathe. But then I found you and realized that everything I anticipated you to be doesn't even compare to who you are. -google