February 13, 2012

Azura

Em yah. Asssalamualaikum. Amacam day anda?
Yg sk teruskan sk. Jangan nak merungut atas meja sebab kerja sk bertimbun berbaldi. Nanti ilmu merajuk taknak masuk akal. Nak buat,buat dgn ikhlas. Taknak buat letak tepi,tidur. Jangan nak melepak je.
-pesanan ikhlas Bank Ikut Suka
about pukul 2ptg tadi keluar dgn bershawl tapi buat cara tudung bawal. Memang failed! Takkan buad dah.
Azura macam best sbb respon twithearts antaranya Ateng/Azrai diorg ckp okay dan tak boring.
Pukul 2.15pm masuk then aku langgaq dinding. Sioooo betul. Hahahhaahhahahahaha

Kenapa aku letak EiffelTower ni banyak2 ni. 
sebab ada keluar dlm movie ni banyak.
dalam gmbar ni akak sulung belikan. Dia dh pusing satu europe. kite? isk isk.


vid ni sebanyak banyak sedarkan aku yg kadang kadang jauh terleka. Aku tak pernah lepas dari dosa.

'you should cover your aurat properly'
'its totally fine for you to be a fashionable but just consider what have been taught in Islam'
'Just remember to put Islam before fashion'
'Yo have to recite your niat'
'recite intention and over and over and over'
'You have to wear your hijab because Allah has told you to wearing a hijab'
'wearing a hijab cause Allah cause ALLAH cause ALLAH !'

insyaAllah.