February 22, 2012

Sabtu

Assalamualaikum.
sebenarnya lama dah nak update pasal hari sabtu lepas. 
tapi asyik masuk draft je sbb mcm ada halangan. huahua.
sebenarnya Khamis aku ditemani kakak aku pergi ipoh.
then naik bas goyang2. kata je aircond tapi ya amat kau. berharga rm3.50 ke seri iskandar.
then lepak tesco s.i. lama kot. sbb tggu makcik ambil kiteorang.
lepastu bertolak terus ke puncak alam. eh kat tesco kan aku terjumpa jam sebijik cm aku punyalah harga mahal berlipat kali ganda dgn harga yg aku beli kt taiping. APB

then hari Sabtu kalau tak, keluar sunway pyramid but tak jadi sbb kawan2 akak cancel tukar ke midvalley pulak.
diorang buat reunion apa nth. mlas tahu. hiihik janji aku pun ikut sama kluar. harus......hehe
Kak Fiah ambil kiteorang kat rumah. seriously kak piah kecik je bawak kereta szuki swift dh mcm tenggelam je nengok. kreta baru...wootwoot. untunglah kak piah...
hehe

sampai sana makan mekdi yang gila ramai org. lepastu lepak lama kot 4org. kak ira,kak piah,abg izzul dan aku. hmmph yang lain hilang nth kemana.
then semua jumpa kt foodcourt terus main bowlingggggg! 

kiri akak fafa dan kanan tu la kak piah aka kak fiah.


abg izzul, abg....,abg.....erk aku tk tahu




belakang tu abg taha.then abg lain aku tktau nama. yg pakai baju putih tu hebad kot main..ada handbreak kat kaki dia. tergelak2 kami tgk. yang shawl putih tu kak leha. comel....

aku dan kak seha. abaikan muka aku separuh masak.


ini betul membuka aib aku.brrrrrr


them

yang shawl merah tu kak min. yang tudung ungu kak ila.kot/ =='


kak fiah,aku,kak fafa,kak ira

memang best sgt haritu. walaupun bukan kawan kawan aku tapi kawan kakak aku. bhbhaa pon boleh kan.
jalan je banyak.solat kt grdenmall.jalan kt isetan then lepak kat mamak. eh kebtulan ada it fair kt mid so kiteorg masuk 4org. perghh k benci. org rapat2.hish.menyesal gila masuk tapi aku dan kakak aku dpt pendrive 8gb berharga RM24 !!!

Kalau tak dah janji nak jumpa dgn zety ateng dan azrai tapi dorg lepak bb. sapa nth nak hantar aku ke sana.naik komuter pun mana aku tahu. mmang tak sampai lah..sedih :(
untunglah en en org tu pergi avril...siap shoping bagai. hahaha

daripada langsung tak kenal kakak abg
 terus jadi cm mesra gila...k aku dh stat rindu kawan kawan kakk aku yg sekarng dh jadi kawan aku. dorang baik sesangat......

sampai rumah nak pukul 8. hehe

oklah. ak sedih sbb sabtu ni plan cancel dgn kawan. kbai.....hahahha