February 11, 2012

Sepetang Bersama

Awak bad mood kenapa?
Taklah.
Abistu? Awk ok ke tak ni? gitau lah kalau ada masalah.
Takde apa apa.
Saya nak siap siap ni. gi kerja taw.
Ok.
Ok ok ok. hm
Dahtu nak cakap apa lg. Awak tanye itu je
Yealah.. taw awak boring dengan saya.
Awak tak pernah nak mesej gembira kan sy org.selalu buat org sedih.sy senyap je tapi awak nak ckp syg pun susah.dah sakitkan hati org minta maaf pun susah. sy ni jd pennggu je.Bila diperlukan baru cari.ta pernah jgk ckp thanks kalau sy buat sesuatu.tgk sebelah mata je. hari2 perempuan ni menangis sbb laki. ta pernah ke rase. 
Hm..yeala.salah sy jgk..selalu kerja je. sampai takde masa utk awak. sy tahu.bukan sy sengaja nak tinggalkan awak.
saya mintak maaf...saya salah dgn awak.
Awak tak pernah ckp kat saya thank you sbb tggu awak. saya teringin tahu ta.. bila balik awak mesej dgn sy je. ta wat apa apa dah. pastu layan sy baik2 sebab tanda awak hargai saya.tapi ta pernah pun
maafla..saya dah wat salah kat awak. saya tak hargai awak..saya taknak buat macamtu dah.sy akan buat macam awak hendak..yea.
ok..saya taktahu camne ni wak nak nak stop nangis
hm...takmau la nangis dah.esok kita jumpa yea..taw.
Ok.dah tak nangis.
Hm..saya jahat...kan?
Tak..nak peluk awak.
Sy gemuk mcam doraemon kan?
tehee.aah.nak cubit cubit je..
Yea..sy lap air mata awak. Muahhh kat dahi awak. saya minta maaf. awak la hidup saya..

lalu mereka berlalu pergi dan aku gembira di saat itu.......no more tears!hm..i hope so.
wakawaka