February 8, 2012

Tasha Manshahar,awak Comel k.

Hai heyo! Baru semalam berdesup dgn Abah sampai rumah Taiping. 
Sebelum tu dari Bagan Datoh and singgah Chendrong and Ipoh. 
'Kay kami cool and chill' kata abah kepada korang. 
Malam tu Amin sibuk nk bukak lagu Mr Saxobeat bila smpai rumah. kalut. siap hapal lirik lagi. sifir ko dh lancar belom dik?
Then kakak aku balik. tetiba ckp kat aku 'eh kau ni ketinggalan zaman lah!' 'sibuk je dgr lagu tu'
ah sudah aku pulak kena. 
sebenarnya dia dan adik nak cakap diorang uptodate lah sebab dapat tahu pasal Tasha Manshahar and Syed Syamim tu dulu dari aku.aku ni ketinggalan zaman lah =='
 siap buat statement 'tasha tu kawan kakak'
gila. Booooo dia! XD poyo teramat kot.

1st tgk aku mcm em boleh tahan lah suara dia. Lepastu Amin setiap hari akan pasang lagu ni kuat2 dan buat ku jatuh hati dkt Tasha ni. K dia comel
she s gonna be like Yuna and Najwa someday. Yes she is

Hampir semua video dia ,dia akan buat versi lain. mcm pricetag dia buat ala ala ska gitu. Kay cool habis!
Put the Blame on me pun dia buat setai dia. Kay lg skali ,mmg dia cool
and last but not least lagu dia Be Mine. Lirik panjang and no chorus and sudah melekat di minda ku.
K awak sweeeet sgt Syed! eh ketiba. awak sweet sgt Tasha! 

Syed tu handsome jgk. aish kalau tak,takkan amin letak gmbar dia jd default pict kat fb kan.
k boo Amin! hehe
yg terakhir,sopi pon mmperendahkan aku yg tinggi ni bahawa dia sudah mghapal setiap bait lirik lagu ni.
Ehem nk ckp awak up to date lah tu. Boo dia!
K boo azlin !sbb comel sgt.
K pang!








Lirik : Tasha Manshahar - Be Mine

Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja

c/o :
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You're my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever

Lagu : Tasha Manshahar
Lirik : Tasha Manshahar


btw muka Tasha ni mcm ada iras Diandra Arjunaidi lah..
ni link blog ke Tasha Manshahar!  http://nadiarocher.blogspot.com