February 15, 2012

Vid Malaysian Boy Ada Hantu?

Assalamualaikum
Hey hows your day? 
Lemme tell you, I love everyone! No h8 anymore.
K poyo. xD

Ye aku saja nak share pasal video Msian Boy. Dari Ila Damia,Altimet, Point Blanc, Rabbit Mac dan Dj Fuzz.
em tidak.....bukan pasal isu kengkonon Kanye West nak saman Altimet sbb lagu tu ciplak dri American Boy. Yg isu tu aku tktahu....dan tak rasa nak ambil tahu. Ada plak rakyat malaysia yg kalut dan gelabah nak support Kanye West pasal isu copyright tu....padehal rata2 dari mereka donlod movie/vid/lagu for free dalam internet. Brrrrrrrr =='

Tapi ni pasal hantu dalam vclip dizzzz

Benor ke idok? Haaa cer tgk cer tgk


kalau perasankan

atas ni ada 5org je kan......?

cuba perhati betul betul belah kiri korang.....

saat ke 0.43

siapakah wanita berbaju putih itu?

aku bet perempuan tu dia tak jadi masuk sbb tak lawa shot kot...tetiba kene sunting..

k aku pun naik tegak seram dah ni.....k renung2 kan..jgn sampai terlelap.