March 15, 2012

Broken Thousand/Patah Seribu

Ehem ehem. *minum air masak
Assalamualaikum. 
Cuti sk? boring. tak pergi mana langsung. 
aku ulang tak keluar mana langsung even tsco ts and blablabla
dulu kalau cuti je mesti ada makcik pakcik ajak jalan merata.
sekarang? memasing sibuk diorang fikir dah besau ah sendiri jalan pakai kaki sendiri
ahh asal semua nak cakap pasal 'dulu' ni
hai pakcik hai makcik!

now 15 Mac jam 4.20ptg.
Hai abe! 
aku merajuk ni. sedang merajuk ni. patah seribu....buuu...ibuuuu...hatiku...
merajuk 2 3 minit ni...tapi dah lebih...pehtu kami gaduh.............
..................
menci menci.........*tampaq punggung awk!
asal kegedik sgt ah.
k memang gedik.aku sorang je gedik ni.ahh *teringat saat itu


comel tak? comel en en en en en 

Rambut Farit memang macam topi waktu tu.
haha. taklah waktu tu dia malas nak up up kan. kan Farit kan?


waktu ni perut still tak naik lagi.
tengah kurus lagi. 
sekarang?? oemmmgee omg omg!!
hiihokkk
annoying gila kan....kan kan..kan...
'saya tak suka kontrol lawa lgpun saya bukan lawa pun'
k sentap mak! 


aku...sebenarnya entah nak cakap apa.
entah nak tulis apa.
kosong...kosong....kosong...*najwalatipp

kalau dipikirkan balik setiap orang ada kelemahan. termasuk aku!
Tapi bila dah nama pun bercinta. Proses kenal kenal mengenal ngenal mengarut arut
k dah
Banyak kelemahan aku. Banyak. 
Dalam hubungan aku dan dia ni. Aku akui aku bukanlah perempuan yang terbaik untuk si dia. 
Aku bukanlah perempuan yang lengkap sempurna.
Apa korang ingat bercinta bertahun tahun ni senang? 
ini hubungan ialah hubungan jarak jauh dan hubungan jangka panjang
tak bangga pun weh. 
adala sikit sikit. *hidung kombang

entah apa aku merepek meraban sekarang ni.
aku harap ending cam cite vanila cekelat ni. ehem dengar lagu la.tapi lebih sweet k awok

Dear Mohd Farit Bin Razali,
saya tak sayang kat awak tapi saya sayang hubungan kita. Hahahahhahhaahahha
sory. saya saya malu nak cakap saya sayang kat awak,
sebenarnya saya saya saya 
saya rasa awak taklah hensem mana. nanti kalau awak tak dgn saya mesti takda gegel nak dkt awak.
so dengan itu stay poreber dengan saya.
yang betul : awak handsome/baik/orang tua suka/semua ada kat awak. nanti saya risau gegel semua berebut nak kat awak. saya jeles sangat.
saya ni ramai peminat. nanti kalau awak tak dengan saya ramai org beratur dptkan saya. saya risau awak nak kat sy balik
yang betul : saya tak lawa/kuat merajuk/kuat cemburu/suka memarah awak. nanti kalau awk taknak kat saya siapa nak kt saya. iisk isk *muncung mulut......
Your Azlin paling comel dihati Farit!
kbye