April 9, 2012

We Againnnnn!

hai semorang! :)
harini hari isnin. bangun pagi terus mandi then bersiap.
dah pakai lelawa kan baru teringat kena siapkan kerja rumah dulu.
mula mula basuh kain.guna washing machine je. muahaha. pehtu masak nasi. masak lauk woo kangkung masak belacan. hentam kromo je.pehtu jemur kain. 
lepastu. ok ni part paling best. 
Farit datang rumah. bagi plastic bag.
dalam dia..............

okay lepaihtu terus aku tersengih sengih. sepanjang jalan dok senyum sensorang.

and then kami jenjalan. jumpa Efaaaaaaaaa! dia kerja kat butik baju. maintain manja.
dia dapat 7A....oh terernya awakk.dulu dalam kelas tusyen main je kat blkg. sibuk dgn henpon. gelak2 kat belakang. saborje la :P
pehtu aku baru je tanya bf dia....tetiba muncul di pandangan! opocot!
dia bawak mekdi....oh sgt sweet. tiap2 pagi hantar brekfes mekdi. untunglahkan. haha

and kami dua tengok movie Mirror Mirror! nak tgk Street Dance 2!!! tapi 3D. tak minatlah.... :(
tapi nasiblah movie tu tak boring. okaylah. aku bg 3bintang dari 5 bintang. sebab kiteorang asyik gelak je.

dan aku telah berjaya mendapatkan sepasang kasut yang tersangatlh berkenan. sampai nangis meraung hentak hentak kaki kat kedai tu pehtu Farit pun belikan lah....... :P


then we had lunch. again at tgc. he always love eating nasi with daging blackpepper. and me having set dging tgc. i love the fries. im craving much the coslow.perhh can i have more?

lepak di mekdi. ada pandan layer yg memang tersangat awesome. sedappp. rugi Farit taknak makan bawak balik. :p hehe tula juai mahai.

sudah lama tak jumpa dan harini jumpa. sangat happy.
thanks untuk semuanya,awak. 
thank you sanggup datang jumpa saya
thank you sanggup redah hujan panas demi saya
thank you sanggup poteng kerja sbb nak jumpa saya :p
thank you for the teddy
thank you for your best treat
thank you so much.......
big thank you for making my dayyy!

and i love you..

i keep all your words in my heart.
and tak lupa jugak.
gambar kami.


Mohd Farit Bin Razali, simpan dan kunci hati awak yang didalamnya hanya hati saya.
supaya tiada mana mana perempuan lain datang dan cuba merampas kekasih saya.
saya akan jaga teddy yang awak bg nama kat dia Temok tu. dia saya peluk tiap malam. :P
and selamat ulangtahun kita tahun ke 5 entah berapa bulan entah berapa hari. saya pelupa,maaf. :)
2April 2007 until Jannah insyaAllah......
Semoga tautan cinta kita berlarutan.