October 22, 2012

Hey Holiday!

hey hai so how's your holiday?
ahaks ahaks cuti dah datang!
tapi spm dan stpm tak habis lagi kan?
*evil laugh*

aku taktahu nak buat apa cuti ni.
duit ada ja nak bercuti tapi siapakah nak bawak.
boleh je travel alone and i bet my parent forbid me for sure.

hey i miss my boyfreind!
Mohd Farit Bin Razali
sudah lama nggak ketemu. berapa bulan ye nggak bersua muka?
tengok wayang bersama.

missing my school's friend!
my girlfriends!

hari ini mood happy ja. so keep on moving!
tapi semalam ada berita yang memang tak menyenangkan.
tentang kawan baik.

Siti Nur Shuhada Sanadi,
aku ada dia seorang je dekat uitm tu.
seriously semua benda aku buat dengan dia.
24/7 dengan dia.
aku nak kuat.kau tabah. aku taknak hilang kau. tolonglah.
guys,pray for her health....

kalau aku suruh dia kuat,aku mesti kene kuatkan.
jyeahhhhhhh!

here some pictures of me and my friends


eh macam mana perubahan baru kat blog?
sebenar-benarnya aku tak reti pun edit blog ni.
dan tak reti bagi blog lawa. jeles dengan blog orang lain. huwarghhhh
its ok its alright asalkan boleh taip.
ayat pasrah je tuwwww. :P

follow my twitter @SheisAzlin
aku deactivated fesbuk for a while.dont miss me! hahaha

Assalamualaikum.xoxo