December 27, 2012

Thank You,Sayang

heyooo!
Alhamdulillah I'm woke up again!
bangun dengan senyuman kerana memori semalam dan semalam sangat bahagia.

bahagia macammana? bahagia bercinta.

Aku gembira,Farit tak pernah jemu gembirakan aku.
Tak pernah putus asa untuk menawan hati aku.
Aku sedih dan bad mood macammana pun,dia masih faham.

kalau gaduh,dia banyak sabar. Sabar dengan maki hamun aku.
Kalau aku ditempat dia,mmg makan penamporlah hari itu.

Hati awak kuat....
perasaan awak kuat....
awak tak goyah,tak mudah melatah...
tapi aku....
mudah sangat ikut perasaan.

kalau korang nak tahu,korang sayangkan "orang" tersebut atau tak
ada cara dia

pejam mata.bayangkan "orang" tu dah takda dalam kehidupan korang.
No text from "orang" tu
No call dari "orang" tu
takda lagi nak keluar dgn "orang" tu
sebab dia bahagia dgn orang lain

kalau kau sedih,kau rasa kau sayang gila dan tak sanggup kehilangan dia wpun kau dah pertahankan ego kau sekuat mungkin....tapi kalah jugak!
menangis lerwww korang.

waktu tu,masa tak boleh diputarkan kembali.

so kalau dah ada depan mata,hargailah si dia sebaik mungkin.
jangan pernah harap dia jadi sempurna tapi cuba sempurnakan diri kau untuk dia.
maksud aku,kau cuba jadi terbaik untuk dia..dan dia juga begitu.

Farit selalu buat aku happy.dan aku selalu emo!
hahaha
I'm sorry sayang.

I love you.do much.
If I said,you're mine so you are mine. I DONT LIKE SHARING! 
remember that! ok,naughty boy!

p/s : he gave me an iPad 2! hdiah birthday ke syg?mentang ah aku mntk kt babah tk dpt.
I'm so happy to the max!!! thank you so much! :-**** xoxo