February 16, 2013

berikanlah aku hidup ohoi

semua salah. buat itu buat ini salah.
shit oh. idk why its going to be like this
dari haritu balik cuti masalah dtg mcm hape je.
habis satu,satu. aku jgk ke yg bersalah?
kaki ni pun satu.aku nak balik jgk sakit.apedehal doooh. jgn buat pasal aku byk jalan harini.dgn brg banyak berat lagi.sumpah aku nak gemuk time mcmni sebab aku takda daya wehhh.
mgkin sebab makan ubat tak habis.tak teratur. haaa itu baru salah aku! lol

malam birthday,aku nyanyikan dia mcm2 lagu weh....macam2....
aku tak pernah rasa bodoh sebab suara aku sedap.kbye hahahaha
sampai dia tertidur.dia tak cakap sepatah haram pun.dari awal sampai akhir dia diam. terseksa batin aku.
k tak.jk jk.

what aku hadiahkan adalah sebantal peluk yg besar,bagi kau peluk puas sikit. 
nanti kau rindu aku,kau peluklah puas-puas. aku takdak hadiah mahal2 tapi masalahnya bantal tu pun dah mahal. 
masalahnya lagi,dia pun bagi hadiah kat aku. aaaaaaaaaaaaa i love you.

Happy 19th birthday MOHD FARIT BIN RAZALI on 14th February 2013.

ada jodoh,berpanjanganlah kita. kalau tiada,simpan memori kita baik-baik.
saya sayang awak.......