February 23, 2013

menaip ditengah subuh lewls

so its 4.21am.

aku tktau asal aku berjaga teruk tahap segar malamni.
hati aku nak shopping.tapi.aku tahu duit kena jimat. kalau org senang takpalah.
dilema betul jadik gegel yer.

minggu ni ada program! tak sabar tak sabar! program BIPTA.
bakti ipta.

yeah lately ramai gila nak cari pasal dengan aku. sory honestly aku seorang yg berterus terang.
kalau aku rasa dia salah,aku akan tegakkan benda betul.tak kira dia siapa.
nak setuju ke tak dengan apa aku ckp,itu belakang kira.
pendirian aku adalah cara aku. aku fikir sebab aku ambil kira semua aspek.
tapi aku tak sempurna.

aku happy dgn presentation town planning dan speaking test aku minggu lepas.
Alhamdulillah Alhamdulillah.
presentation takdelah bagus tapi aku rasa "not bad" untuk performances aku sendiri.
aku judge diri sendiri.aku cari lagi kelemahan aku.dan aku temui.
poyo je kan ayat aku kahkahkahkah

speaking test,aku try dan sir Peter puji. hehe i'm so happy!
dan aku rasa aku dah improve dan aku kena baikkan lagi.

kenapa aku lemah bab-bab menghafal dan ekonomi.

entah apa aku merepek ttgh pagi ni kbye